226ERS Hydra Jelly (40 g) je energetický gel, který se rozpouští v ústech a dodává 91 kcal a 22,6 g sacharidů na porci. Ideální na závody a tréninky, rychle doplňuje energii, aniž by zatěžoval žaludek. Unikátní poměr glukózy k fruktóze zlepšuje výkon a podporuje rychlé trávení.
Podrobnosti o produktu
Příprava
Upozornění a údaje výrobce
Jiné údaje
Energetický gel 226ERS Hydra Jelly 40 g jahoda (5723)
Energetický gel 226ERS Hydra Jelly 40 g jahoda. Doplňková strava
Složení: Voda, cukr, fruktóza, glukóza, koncentrát jahodové šťávy, sůl, pektin a amidovaný pektin, aroma, konzervační látky: kyselina askorbová a sorban draselný, regulátor kyselosti (kyselina citronová).
Nepoužívejte v případě alergie na jakoukoli složku produktu.
Tabulka výživových hodnot
VÝŽIVOVÉ INFORMACE | 100 gramů | 40 gramů | |
Energie | kJ / kcal | 946,4 / 226,2 | 378,5 / 90,5 |
Tuky | g | 0,00 | 0,00 |
– z toho nasycené mastné kyseliny | g | 0,00 | 0,00 |
Sacharidy | g | 56,5 | 22,6 |
– z toho cukry | g | 56,1 | 22,4 |
Vláknina | g | 0,00 | 0,00 |
Bílkoviny | g | 0,09 | 0,04 |
Sůl | g | 0,65 | 0,26 |
Sodík | g | 252,2 mg | 100,8 mg |
Použití: Užívajte 1 až 4 gely za hodinu během cvičení, zapíjejte vodou.
Upozornění:
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada rozmanité a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt by neměl být užíván těhotnými ženami a kojícími matkami. Skladujte na chladném a suchém místě (pod 25°C), mimo dosah malých dětí, daleko od silných vůní a chraňte před slunečním světlem. Vyhněte se nadměrným změnám teploty. Vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité.
Spotřebujte do 18 měsíců od data výroby.
Výrobce: 226ERS Sports Things S.L, Polígon Industrial Cotes Baixes. Carrer C, nº8. CP 03804 de Alcoy, (Alicante) – Španělsko, email: info@226ers.com
Zde není ještě žádné hodnocení. Buďte první!
Napište recenzi

Energetický gel 226ERS Hydra Jelly 40 g jahoda
Energetický gel 226ERS Hydra Jelly 40 g jahoda
-
- Ýpočet dodací lhůty Více
- 30 dnů na vrácení zboží Více
- Originální produkty Zkontrolujte to