Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Sportovní elektronika

Sportovní elektronika - objevte to nejlepší se Sportano.cz 

Elektronika pro sportovce v nabídce Sportano.cz se vyznačuje vysokou odolností a kvalitou použitých materiálů. Značky jako Garmin, JBL, Insta360 nebo DJI jsou synonymem vynikající odolnosti vůči nárazům nebo extrémním povětrnostním podmínkám. Jejich produkty se osvědčí v mnoha různých oborech a činnostech. 

Elektronické pomůcky pro sportovce   

Bez ohledu na to, jaký sport provozujete: individuální nebo týmový, máte na výběr z mnoha kategorií pomůcek pro sportovce. Nejoblíbenější a nejuniverzálnější jsou sportovní hodinky. Osvědčí se při běhání nebo v posilovně a tělocvičně. Budou tím pravým doplňkem při dlouhých túrách nebo jízdě na kole.  

Hodinky a sportovní náramky mohou také monitorovat míru únavy nebo námahy a indikovat (a tím motivovat) potřebu větší fyzické aktivity. To je dobrá volba nejen pro sportovce, kteří pravidelně a tvrdě trénují, ale také pro lidi, kteří dlouho pracují vsedě. Přenosné reproduktory nebo praktické kamery vám umožní získat z vaší aktivity ještě více.  

Sportovní hodinky: pánské, dámské a dětské 

Naše nabídka zahrnuje sportovní hodinky pro muže, ženy i děti. Mnohé z těch, které jsou určeny pro dospělé, však patří do kategorie unisex, což znamená, že jsou vhodné pro každého bez ohledu na pohlaví. Na co byste měli brát ohled při výběru hodinek pro běhání nebo jiné aktivity? Především velikost displeje. Nezapomeňte, že hodinky musí být pohodlné a pomáhat vám při cvičení, především vám nesmí překážet. Všechny modely jsou samozřejmě přiměřeně lehké, ale vždy přizpůsobte velikost obálky obvodu své paže.  

Pozornost věnujte také materiálu řemínku. Převážná většina sportovních hodinek má silikonové řemínky, které jsou antialergické a zaručují pohodlí a odolnost. Pokud však chcete trochu formálnější vzhled, můžete si vybrat i hodinky s řemínkem z nerezové oceli.  

Důležitá je také třída voděodolnosti. Pro ochranu před deštěm obvykle stačí 5 ATM, ale milovníci vodních sportů by měli zaměřit svou pozornost na hodinky s vyššími parametry.  
Důležitý je také materiál skla, například Corning® Gorilla® Glass, které poskytuje vysokou odolnost a ochranu proti poškrábání.  

Sportovní sluchátka pro cvičení 

Pokud se během tréninku nechcete rozloučit se svou oblíbenou hudbou nebo podcastem, pak jsou sportovní sluchátka na cvičení tou nejlepší volbou. Na rozdíl od běžných sluchátek lépe padnou do ucha a mají další konstrukční prvky, které je udrží na místě. To je důležité zejména v případě, že se věnujete sportům, při kterých se skáče nebo ohýbá.  

Při výběru sluchátek na cvičení se vyplatí zkontrolovat předpokládanou dobu přehrávání hudby a také celkovou dobu nabíjení. Při rychlém tréninku to není vždy rozhodující, ale při delších túrách nebo jízdě na kole je to docela důležité.  

Vždy je dobré věnovat pozornost verzi Bluetooth, kterou je konkrétní model vybaven, a zkontrolovat, zda je kompatibilní s cílovým zařízením, které je vaším zdrojem zvuku. Neméně důležité je i další příslušenství, například krabička s kroužkem na klíče, která může být ochranou sluchátek i nabíječkou. Široká škála barev vám usnadní sladit je s vaším oblečením a individuálními preferencemi. 

Nejlepší turistická a cyklistická navigace: základní vybavení 

Cestovní navigace GPS by měla být součástí výbavy každého cestovatele. Nezapomeňte, že tato zařízení fungují mnohem přesněji a lépe než standardní navigace ve smartphonu. A především, i když jste mimo pokrytí sítě. 

Většina turistických navigací má funkce, které vám nejen pomohou najít cestu, ale také vám pomohou naplánovat cestu a rozdělit ji do etap. Najdete zde také kompas nebo barometrický výškoměr, abyste věděli, jak jste vysoko a jakým směrem se pohybujete. Čím dále se vydáte, tím více záleží na každém detailu. Cyklistické navigace naopak disponují funkcemi, jako je počítadlo nebo měřič srdečního tepu. Ukáží vám, jakou rychlostí se pohybujete a kolik úsilí musíte vynaložit. 

Drony a sportovní kamery v nabídce Sportano 

Sportovní kamery a drony jsou již dlouho společníky mnoha sportovců při jejich aktivitách nebo výpravách.  

Nejlepší sportovní kamery jsou vyrobeny z odolných materiálů, nahrávají video a zvuk. Četné příslušenství dostupné v nabídce Sportano.cz vám pomůže bezpečně je umístit na kolo, koloběžku, stativ, ale i na helmu nebo bok. Speciální dálkové ovladače usnadňují dálkové ovládání bez nutnosti vyjmutí zařízení.  

Na druhou stranu drony umožňují zachytit svět a okamžiky z úplně jiné perspektivy. Kromě estetického zážitku však mají i další vlastnosti. V případě týmových her pomáhají kontrolovat a trénovat správné nastavení a další důležité prvky hry. 

Co dalšího najdete v kategorii "Sportovní elektronika" na Sportano? 

V kategorii Sportovní elektronika najdete mnoho dalších produktů, které dokonale doplní vaše tréninky. Najdete zde položky, jako jsou přenosné bezdrátové reproduktory v mnoha různých kvalitách a velikostech, selfie tyče, ale i příslušenství pro další zařízení nebo všechny kabely a adaptéry, které usnadňují připojení a nabíjení vašich sportovních gadgetů.  

Rozbalit popis Sbalit popis