Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Fitness a posilovna

Fitness a posilovna - trénink na nejvyšší úrovni se Sportano.cz

Pohodlí, bezpečnost a odolnost jsou prioritami při výběru profesionálního cvičebního vybavení. V kategorii Fitness a posilovny v internetovém obchodě Sportano.cz najdete mimo jiné moderní běžecké pásy, specializované stroje se závažím, prodyšné sportovní oblečení přizpůsobené vaší postavě a elektronické příslušenství uznávaných značek - Nike, Matrix, Technogym, Life Fitness nebo Kettler

Silové a kardio vybavení - vyberte si profesionální cvičební vybavení 

Sportano nabízí jak produkty určené pro budování svalové hmoty nebo formování postavy, tak pokročilé vybavení pro všestranné použití - např. pro běh, tlaky na činku nebo trénink nohou. Odolná závaží nebo posilovací gumy jsou ideální pro silový trénink - jejich moderní design umožňuje realizovat jakékoli tréninkové plány související s formováním postavy a zlepšováním široce chápaných pohybových schopností těla. 
 
Rozšířené plošiny a cvičební stanice jsou zase ideální, pokud si chcete vytvořit vlastní domácí posilovnu. Lavička s přídavnými závažími vám pomůže rozvíjet různé svalové partie bez použití mnoha doplňků - získáte vše, co potřebujete, v jednom zařízení - najdete na Sportano.cz
 
Při vytrvalostním kardio tréninku zajistí domácí běžecký pás intenzivní okysličení organismu, aniž byste museli opustit domov. V nabídce Sportano najdete zařízení s moderním vybavením pro samočinné nastavení rychlosti a klíčových parametrů běhu, programy napodobující různé trasy nebo funkce usnadňující analýzu dat - uběhnutou vzdálenost, spálené kalorie nebo průměrnou rychlost. Díky nim můžete efektivně zlepšovat svou kondici a sledovat své pokroky.  
 
K aerobní aktivitě pomáhá také stacionární kolo nebo orbitrek. Stroje s úrovní odporu nebo výškou sedla nastavenou podle vašich potřeb vám umožní procvičit spodní části těla a pracovat na dýchacím systému, aniž byste museli chodit ven. Navzdory kompaktním rozměrům umožňují tyto stroje provádět plně profesionální trénink a díky své odolnosti je lze používat po mnoho let. 

Nejlepší tréninkové oblečení a obuv v nabídce Sportano.cz

Kromě cvičebních pomůcek hraje důležitou roli také používání vhodného oblečení. Mělo by zaručovat volnost pohybu bez ohledu na typ prováděného tréninku - v internetovém obchodě Sportano.cz najdete širokou nabídku oblečení s pohodlnými a praktickými střihy. Výrobky osvědčených značek, vytvořené z odolných ekologických tkanin, účinně odvádějí vlhkost a umožňují udržovat správnou tělesnou teplotu a ventilaci během intenzivního tréninku. Kromě toho jsou vysoce odolné proti roztržení, odření a pořezání.  
 
Každá žena, která chce začít s jakoukoli fyzickou aktivitou a pracovat na formování postavy, by měla vsadit na kvalitní sportovní legíny. Tkanina, která je šetrná k pokožce a má pružnou strukturu, zdůrazňuje svaly na nohou a tvaruje hýždě. Přiléhavý střih zvýrazňuje siluetu a zabraňuje posouvání oblečení během cvičení, takže drobné nedokonalosti postavy jsou méně viditelné. 
 
Klíčovou součástí dámského oblečení na cvičení je sportovní podprsenka. Podporuje a znehybňuje poprsí a díky silnému, ale propustnému materiálu chrání také před mikroporaněním. Výběr správné podpory vám umožní vybrat si podprsenku i pro velké poprsí. Absence tvrdých částí a švů zabraňuje odírání pokožky a vzniku vyrážek. 
 
Ve Sportanu najdete také pánská trička s účinnou ventilací, pohodlné šortky a teplákové soupravy. Díky lehkým tkaninám se strukturou, která usnadňuje přenos tepla, umožňují provádět fitness cvičení bez nadměrného pocení po celou dobu tréninku. Odolná polyesterová nebo polyamidová vlákna vydrží roky intenzivního tréninku. Například oblečení na běhání má reflexní prvky, které vás na silnici ochrání, a oblečení na jógu je pružné a přiléhavé. 
 
Při sportovních aktivitách na elektrickém běžeckém pásu nebo při cvičení na odporové gumě je prioritou odolná obuv, jejíž podrážka zaručuje dobrou přilnavost k zemi. V internetovém obchodě Sportano.cz zakoupíte boty navržené tak, aby zvládly i dlouhé běhy v extrémních podmínkách - bláto, kameny nebo nerovný povrch. Vláknité materiály s prodyšnou síťovinou zabraňují pocení nohou a správně tvarovaný svršek usnadňuje udržení stabilní polohy při skákání, zvedání činek nebo běhu. 

Fitness a posilovna pouze s nejlepším tréninkovým příslušenstvím 

Správná regenerace svalů po tréninku hraje velmi důležitou roli. Tento proces můžete podpořit profesionálním vybavením dostupným na Sportano.cz. Specializovaný masážní váleček s nopky na vnějším povrchu urychluje regeneraci poškozených tkání, díky čemuž pociťujete bolest v jednotlivých částech těla v mnohem menší míře. 
 
V kategorii Fitness a posilovny najdete moderní technologické příslušenství, které během cvičení sbírá a analyzuje klíčové tělesné parametry. Inovativní sportovní náramek s časovačem, měřičem srdečního tepu, počítadlem kroků nebo funkcí sledování trasy vám usnadní plánování tréninku. V obchodě Sportano.cz koupíte sportovní hodinky uznávaných značek - přizpůsobené potřebám zkušených sportovců i lidí, kteří začínají své dobrodružství s tréninky. 
 
V nabídce Sportano najdete také příslušenství, jako jsou steppery pro motorická cvičení, činky, švihadla nebo trampolíny. Umožňují obohatit trénink o další aktivity, které zlepšují sportovní výkon. Práce na kondici s předloženým příslušenstvím je snazší a účinnější, protože během tréninkové jednotky se zapojuje více svalových skupin. 

Další formy tréninku, např. běh, jóga a tanec - zjistěte více o nabídce Sportano. 

Sportano má také nabídku pro zájemce o venkovní běh, jógu a různé taneční styly. Profesionální obuv z odolných materiálů, jako jsou vlákna Flyknit nebo ekologická kůže, má pevnou podrážku, která zabraňuje uklouznutí při dalších krocích. Speciální pěnové tlumení účinně tlumí dopady na zem, což zvyšuje dynamiku běhu. To znamená, že běh, salsa, hip-hop a další styly nejsou problémem bez ohledu na zkušenosti sportovce. 
 
Pokud chcete cvičit jógu, vyberte si podložku na cvičení z měkké pěny nebo gumy. Chrání před zraněním nebo odřeninami a protiskluzový materiál neklouže po podlaze, což zajišťuje stabilitu při provádění náročných ásan. Vysoce kvalitní rohože z nabídky Sportano zaručují dobré odpružení a odolnost pro dlouholeté intenzivní používání. 
 
Největší předností internetového obchodu Sportano.cz je široký výběr oblečení, vybavení pro silový a aerobní trénink a sportovních doplňků. Kategorie Fitness a posilovny obsahuje mnoho produktů přizpůsobených vašim potřebám - boty, oblečení nebo sportovní pomůcky. Profesionální značky, jako jsou Technogym, Matrix, Kettler, Nike nebo Life Fitness, jsou nejen zárukou dobrého výběru a spokojenosti, ale především nejvyšší kvality, která se promítá do lepších sportovních výsledků.  

Rozbalit popis Sbalit popis