Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Sporty vodní

Vodní sporty pouze od Sportano.cz - prohlédněte si nejlepší vybavení a příslušenství 

Kategorie vodních sportů v obchodě Sportano  zahrnuje nejlepší plavecké vybavení renomovaných značek a profesionální sady pro potápění v různých hloubkách. Široký výběr plavek, plavek a doplňků je zárukou komplexního vybavení vysoce kvalitními výrobky. Kromě textilu nabízí Sportano profesionální vybavení od výrobců specializujících se na povrchové vodní sporty. V našem obchodě najdete vybavení pro profesionální i amatérské plachtění, windsurfing, kitesurfing, wakeboarding a kajak
 
Chcete zdolat olympijské bazény nebo vzít vítr do plachet soutěžním způsobem? Se společností Sportano budete moci posouvat své hranice ještě dále a spoléhat se na produkty prémiové kvality. Při vodních sportech je důležitá bezpečnost, a proto vám certifikované vybavení, které je navrženo tak, aby odolalo extrémním podmínkám, zajistí, že se budete vždy cítit jistě - jak ve vodě, tak na hladině. 
 
Pokud vaše dobrodružství s vodními sporty teprve začíná, Sportano  vám umožní doplnit si vybavení. Sportovní plavky, plavky, potápěčské masky a také kvalitní vybavení na nízké splátky - surfová prkna, prkna na kitesurfing, stěžně, plachty a draky, které vám představí nový rozměr aktivity. 

Plážové a bazénové plavky, bazénové doplňky - vše, co potřebujete ke koupání 

Plavání je sport s mnoha zdravotními přínosy. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pro technický trénink nebo aktivní odpočinek, jsou profesionální plavky při dlouhodobém pobytu ve vodě prioritou. Sportano.cz nabízí dámské, pánské a dětské plavky, které se skvěle hodí na dovolenou na pláži i u bazénu. Příslušenství, jako jsou plavecké brýle, plavecké čepice, žabky, desky a plavecké pěny, zvýší vaše pohodlí a vy se budete od prvních okamžiků v bazénu cítit jako ryba ve vodě. 

Profesionální plavci si mohou vybrat z technických plaveckých kostýmů, které se vyznačují nepromokavými tkaninami vyrobenými z inovativních systémů materiálů. Technologie One-Piece znamená menší odpor ve vodě díky bezešvé konstrukci a technologie Hydro-Reflective zaručuje 100% ochranu proti UVA/UVB záření. Díky technologii Hydrosphere voda neproniká do struktury materiálu, ale pouze jej obklopuje, což umožňuje vyšší účinnost, rychlost a úžasné výsledky. Plavky známých značek se vyznačují precizním zpracováním, které získalo schválení FINA a povolení k používání na soutěžích

Surfování, windsurfing, wingsurfing a kitesurfing v obchodě Sportano 

Kategorie vodních sportů na Sportano  nabízí široký výběr profesionálního vybavení, které vám umožní odpoutat se od každodenního života a jít s proudem. Velké vlny nejsou výzvou, pokud máte vybavení, které vám umožní kontrolovat nepředvídatelný živel. V našem obchodě najdete surfová prkna různých tvarů a profilů, která vyhovují vašemu stylu a dovednostem. Více vrstev vysoce kvalitních materiálů, včetně uhlíkových a skleněných vláken s pryskyřičnými lamináty, znamená spolehlivou odolnost. Technologie TEC, TORQ Epoxy Composite, je charakteristickým znakem lehkých surfových prken s dobrou pružností, která vás provedou velkými i malými vlnami. 

Vybavení milovníka extrémních vodních sportů není jen prkno. Účastníte se regat, nebo se chystáte vyrazit na širé vody s drakem, plachtou nebo křídlem? Na Sportano  najdete kompletní vybavení a příslušenství, které vám umožní probudit vaši novou vášeň. Efektivní dosažení maximální rychlosti v silném i slabém větru, mnoho způsobů konfigurace ploutví, několik stupňů výřezů a přítomnost rockerů jsou jen některé z vlastností windsurfingových prken od špičkových výrobců. Sportano nabízí také širokou škálu windsurfingových plachet, stěžňů a bot, stejně jako kitesurfingové draky lehké konstrukce, s depower nebo bez něj, s různými stupni AR

Potápění, plachtění, wakeboarding - to vše najdete ve Sportanu! 

Sportano splňuje potřeby milovníků povrchových vodních sportů a potápěčů. Šnorchlovací masky, celoobličejové masky, brýle, ploutve a mnoho dalšího příslušenství vám umožní prozkoumat mořské hlubiny na vlastní pěst, bez předchozí přípravy nebo kurzů. Certifikovaní potápěči najdou v nabídce Sportano  technické neopreny a kombinézy z vysoce kvalitního neoprenu se střihem na tělo. Unikátní technologie různých typů vláken s termoizolačními vlastnostmi udržují správnou tělesnou teplotu a umožňují tak delší průzkum podmořského světa. Renomovaní výrobci jsou špičkou v oblasti potápěčského vybavení, a když si vyberete jejich sortiment u Sportana, můžete si být jisti, že získáte spolehlivou kvalitu. Zajistí vám bezpečnost a pohodlí pod vodní hladinou v jakékoli hloubce
 
Na jachtě, plachetnici nebo jiné větrem poháněné lodi je důležité mít oblečení, které chrání před chladem, větrem a proměnlivým počasím. Vyberte si svrchní oblečení z materiálů odvádějících vlhkost, s nepromokavou membránou (např. GORE-TEX®), širokým střihem, který vás nebude omezovat v pohybu při manévrování, a termoaktivním prádlem. Sportano.cz vám poskytne veškeré vybavení, které potřebujete pro plachtění, a také příslušenství pro plavbu na otevřených vodách. 

SUP prkna - sázka na nejoblíbenější sport posledních měsíců! 

Nakupujte ve Sportanu, abyste byli řádně připraveni na kajakářskou sezónu a příležitostný rekreační rafting. Pokud jsou pádla prodloužením vašich rukou, vyzkoušejte pádlování ve stoje (SUP). Je to nový vodní sport, který můžete provozovat amatérsky i závodně. Vše, co potřebujete, je nafukovací nebo pevná deska SUP, pádla a příslušenství, které vám tuto aktivitu zpříjemní. Lehké a tuhé technologie, povrchová úprava z pěny EVA a ochrana Thermo Twin Skin zajišťují dlouhodobé používání a stabilitu na řekách, jezerech a vlnách oceánu. 

Ostatní zboží v kategorii Vodní sporty na Sportano.cz 

Kategorie vodních sportů v obchodě Sportano  zahrnuje tisíce produktů, které najdou uplatnění při různých aktivitách. Dlouhé tréninky ve vodě budou efektivnější, pokud se postaráte o pěny odolné vůči nízkým teplotám a plavecké kostýmy s moderními systémy, které zaručují podporu těla při dlouhodobém pobytu v bazénu. Naše široká nabídka obuvi do vody zahrnuje jak obuv do bazénu, tak funkční neoprenovou obuv pro povrchové vodní sporty. 

Rozbalit popis Sbalit popis