Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Turistika

Turistika - outdoor na nejvyšší úrovni se Sportano.cz 

Kategorie Turistika na Sportano  nabízí nejlepší outdoorové produkty na trhu od známých a specializovaných značek, které vybírají zkušení horolezci a horolezkyně. Oblečení, obuv a vybavení z naší nabídky se osvědčí i v extrémních podmínkách - od velmi nízkých teplot přes tropické podnebí až po ledovcové expedice. Turistika ve Sportanu znamená tisíce produktů, které jsou při outdoorových aktivitách nepostradatelné. Pohyb v přírodě zahrnuje desítky aktivit a mnoho úrovní odbornosti, ale i lehká turistika vyžaduje alespoň minimální odbornou přípravu, například nákup specializované obuvi. 
 
Pokud jste profesionální horolezec, nadšenec pro přežití, účastník extrémních horských expedic v náročných zimních podmínkách, na Sportano  najdete všechny potřebné produkty. Díky nim budete mít kromě vlastních schopností vždy k dispozici tu nejlepší podporu vybavení, a to i při té nejnáročnější činnosti. 
 
Pokud s outdoorovými aktivitami teprve začínáte nebo se jen chcete odpoutat od každodenního života a strávit čas v přírodě, nezapomeňte, že budete potřebovat vhodné trekingové oblečení a obuv. I při rekreačních procházkách počítejte se speciálními výrobky - z vhodných materiálů, s membránami, které zaručují ochranu proti větru nebo dešti. 
 
V kategorii Hiking najdete především turistické a horolezecké oblečení a obuv, profesionální horolezecké vybavení, včetně zimního vybavení, soupravy pro přežití, ale také stany a veškeré kempingové příslušenství. Značky jako Marmot, CMP, Viking nebo LEGO jsou výrobky nejvyšší kvality, vyrobené ze speciálních tkaných materiálů, vyznačující se použitím moderních technologií, s mezinárodními certifikáty a především prověřené a doporučené miliony zákazníků po celém světě. 

Horská turistika a trekking - výběr profesionálního turistického oblečení, obuvi a vybavení 

Treking, tedy putování v náročném terénu a klimatických podmínkách, vyžaduje profesionální oblečení, obuv, ale také vybavení, jako jsou trekové hole, soupravy pro přežití, batohy, spací pytle a stany, a dokonce i kempingové doplňky. V nabídce Sportano  najdete vše, co potřebujete pro vícedenní expedice. 
 
Profesionální obuv je základem vybavení pro horské turisty všech úrovní. Obuv značek Dolomite, HOKA, Kayland a Meindl je vyrobena s důrazem na detail. Vložky zlepšující držení těla, které snižují únavu nohou, podrážky Vibram®, konstrukce tlumící nárazy, voděodolné membrány a nejnovější systémy vázání jsou jen některé z prvků, kterými se vyznačují vysokohorské, trekové a turistické boty. 
 
Turistické a horolezecké oblečení se naopak skládá především z bund, kalhot, triček a doplňků z nepromokavých, prodyšných a velmi odolných materiálů. Vodoodpudivé impregnace, speciální větrné tyče, softshellové panely, větrací otvory, praktické kapsy a speciální zipy, a dokonce i výplně z humánního kachního peří, to vše se používá v textiliích značek jako Marmot, CMP a Buff
 
Mezi turistickým a trekingovým vybavením najdete výrobky, které se osvědčí i v polárních, ledovcových nebo tropických podmínkách. Batohy a obaly, spací pytle, láhve na vodu, speciální sportovní elektronika a drobné příslušenství, jako jsou čelovky nebo termosky - celkem tisíce produktů, které vám pomohou připravit se na jakoukoli expedici se Sportano . Výrobky Fizan, Masters, Kambukka a Ledlenser se osvědčí v extrémních podmínkách během náročných expedic. Technicky moderní materiály, konstrukce se speciálními systémy a odolnost vůči velmi nízkým teplotám zaručují 100% spolehlivost a plnou podporu turistických výprav. 

Nejlepší lezecké vybavení v nabídce Sportano  

Horolezectví je náročný sport, při kterém jde především o svalovou sílu, vytrvalost a profesionální vybavení, které zaručuje bezpečnost na skále nebo stěně. Pokud plánujete výlet do hor s úmyslem vertikálního lezení, neobejdete se ve své výbavě bez horolezecké obuvi. Sportano nabízí širokou škálu měkké a tvrdé obuvi, která se hodí pro vaši aktivitu. Lezení v zimě je výzvou nejen pro amatéry, kteří s tímto sportem teprve začínají, ale i pro profesionály. Rákosky, které jsou k dispozici ve variantách s klecí, automatické a poloautomatické, zajišťují vysokou přilnavost na zledovatělém povrchu. Certifikace CE, EN:893:2010 a UIAA, protisněhové podložky a rozšířený metatarzální profil jsou jen některé z vlastností vybavení, které poskytuje stabilitu a jistotu za všech podmínek. Za renomovanou značkou Climbing Technology stojí tým odborníků v oblasti zimního a vysokohorského lezení a v našem obchodě najdete kompletní vybavení pro horské výpravy - cepíny, sedací úvazky, přilby, bloky a karabiny i sady jistících prostředků

Čas vyrazit na kempování se Sportano.cz 

Se Sportano  budete připraveni na několikatýdenní výpravy do přírody. Kvalitní kempinkové vybavení zahrnuje stany pro jednu nebo více osob připravené do jakýchkoli povětrnostních podmínek. Stany z vysoce kvalitní polybavlny nebo polyuretanu s hustou vazbou jsou zárukou nepromokavosti a ochrany před větrem. Teplý spací pytel je při nízkých okolních teplotách nezbytný, a proto se můžete spolehnout na výrobky Sportano plněné přírodním prachovým peřím, které vám zajistí tepelnou ochranu každou noc. Tisíce produktů od známých výrobců nabízí profesionální kempingové vybavení - stoly, kempingové židle, kuchyňské doplňky, skříňky a přenosné domácí spotřebiče pro maximální pohodlí v divočině. Součástí ABC každého turisty je kompletní lékárnička, která nesmí chybět při přípravě na hory ani při turistickém táboření. 

Co dalšího najdete v kategorii Cestovní ruch na Sportanu? 

Sportano  nabízí také širokou škálu příslušenství, tašek a batohů, které se vám budou hodit při krátkých i dlouhých výpravách v náročných terénních podmínkách. Použití technologie Ripstop, tj. materiálů vyztužených podšívkou na nejzranitelnějších místech, dvojitého dna, laminátového vyztužení a nepromokavé konstrukce se promítá do odolnosti, díky níž získáte funkční vybavení na dlouhá léta. Výhodou je velké množství kapes a více možností nošení - na zádech, přes rameno nebo jako pohodlná ledvinka. Sportano nabízí také technické vybavení, jako jsou lavinové detektory a kompasy, které vám pomohou orientovat se v neznámém terénu. V široké nabídce klobouků, šátků, šátků, čelenek, rukavic a slunečních brýlí najdete doplňky do každého počasí, které vyhovují vašemu stylu a vkusu. 

Rozbalit popis Sbalit popis