Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Rekreace

Volnočasové sporty pouze od Sportano.cz - prohlédněte si nejlepší vybavení a příslušenství 

Kategorie Rekreační sporty na Sportano.cz představuje široký výběr produktů, které vám poskytnou zábavu doma i venku. Obchod nabízí příslušenství pro nejoblíbenější týmové hry i pro sebezdokonalování v činnostech, ke kterým nepotřebujete další hráče. Rekreace se Sportanem není jen způsob, jak se nudit, ale také možnost, jak se během dne více hýbat - precizně vyrobené vybavení vám umožní odpoutat se od každodenního života a aktivně relaxovat. 
 
Hledáte zábavu, která by integrovala vaše přátele a zpříjemnila rodinná setkání? Kulečníkový stůl nebo stolní fotbal se hodí k vybavení hracího koutku ve vašem domě nebo bytě. Ve Sportanu najdete menší hry a doplňky pro zábavu, jako jsou šipky, a také draky a frisbee pro venkovní aktivity. Naše prodejna nabízí také elektrická a mechanická vozidla, která uspokojí jak nejmladší uživatele, tak nadšence pro rekreační jízdu v terénu na čtyřkolkách

Hry a aktivity - sortiment v obchodě Sportano 

Hry a aktivity v obchodě Sportano zahrnují stovky produktů, které vám pomohou získat novou vášeň a motivovat se k aktivitě ve volném čase. Pokud dáváte přednost pohybu venku, nejlepší volbou bude frisbee, drak a vybavení pro plážové hry, včetně volejbalových míčů a vodních her. Skákání na trampolíně dokonale zapojuje všechny svaly a zvyšuje výkonnost těla. V našem obchodě nabízíme zahradní trampolíny odolné vůči povětrnostním podmínkám díky vyztužení konstrukce vrstvou silné pěny. Vnitřní a vnější síť je zárukou bezpečnosti při hře a výrobky mají Kulečník a šipky - to vše najdete ve Sportanu! . Dáváte přednost přízemnějším aktivitám? Sportano nabízí kompletní sady na házení, abyste mohli s přáteli trénovat přesné hody. 

Kulečník a šipky - to vše najdete ve Sportanu! 

Špičková zábava od Sportano  zahrnuje šipky, kde záleží na přesných hodech a dobře propracované taktice. Bez ohledu na to, jakými pravidly se řídíte, zda hrajete profesionálně nebo amatérsky, v našem obchodě najdete kompletní sady a potřebné příslušenství pro plnohodnotnou hru. Elektronické disky s LCD displejem, sisalové a papírové disky, profesionální šipky s ocelovými a měkkými hlavičkami, vyměnitelné hroty a také pera vám umožní plně se vybavit veškerým příslušenstvím potřebným pro hru na nejvyšší úrovni. 
 
Hraní kulečníku, aniž byste museli opustit domov, je díky Sportano  novou dimenzí aktivity. Nabízíme kulečníkové stoly, které nejen dobře vypadají v interiéru, ale také splňují standardy profesionální hry. Lehčí konstrukce je výsledkem použití desek MDF a pryžové nebo pryží potažené desky zajišťují správnou trajektorii skákajících míčků. Stoly jsou vybaveny systémem navádění míčků, který usnadňuje jejich vyjmutí, nebo síťkami tlumícími zvuk po přesném zásahu. Nabízíme různé barvy látek, sady s mantinely a sady příslušenství

Elektrická a mechanická vozidla - nejlepší zábava pro děti i dospělé 

Obchod Sportano  nabízí zábavu na mnoha úrovních, a to i pro náročné dospělé, kteří sázejí na vzrušující zážitky. Pokud vám jízda za volantem přináší největší vzrušení, dopřejte si rekreaci v terénním mechanickém nebo elektrickém vozidle. Nabízíme čtyřkolky s automatickou převodovkou vyztužené technologií Power Ride, takže žádný povrch pro vás nebude překážkou při rekreačním průzkumu terénu. Ochranné příhradové nosníky, kryty rukou a LED osvětlení jsou jen některé z prvků, které zajišťují pohodlnou jízdu za všech podmínek. V našem obchodě najdete také širokou nabídku elektrických skateboardů a koloběžek a dětských mini čtyřkolek. Oblý design bez ostrých prvků, přizpůsobený profilu mladého řidiče, zajišťuje bezpečnost a zabraňuje převrácení na silnicích s náročným povrchem. 

Ostatní produkty v kategorii Sport pro volný čas na Sportano.cz 

Rekreační sporty ve Sportanu zahrnují tisíce produktů, které vyhovují vašemu životnímu stylu a oblíbeným volnočasovým aktivitám. Rekreace znamená také odpočinek v horkých dnech. Se zahradními bazény si můžete na zahradě užít soukromou relaxační zónu. Kovový rám zabraňuje korozi a protiskluzový žebřík a madla vám pomohou zabránit nekontrolovanému pádu. V kategorii Rekreační sporty najdete také skládací fotbalové branky pro děti, sady sítí určené pro týmové hry, jako je volejbal, badminton nebo tenis, a doplňky, které vám zpříjemní aktivní odpočinek mimo dům. 

Rozbalit popis Sbalit popis