Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Raketové sporty

Sportovní raketové sporty se Sportano.cz - vsaďte na nejlepší produkty 

Kategorie raketových sportů v obchodě Sportano je místem, kde jsme shromáždili profesionály vybrané produkty nejlepších značek na trhu. Kvalitní vybavení, příslušenství nebo oblečení je vhodné pro osoby s různou úrovní pokročilosti. Díky naší rozsáhlé nabídce nakoupíte vše, co potřebujete k uspokojivému provozování halových i venkovních sportů s raketami. Při těchto sportech totiž nestačí mít jen raketu - potřebujete také speciální obuv, šipky nebo míčky, tašky nebo oblečení. Nabízíme výrobky takových značek, jako jsou mimo jiné: Wilson, Yonex, Luxilon, Dunlop, Butterfly, Babolat nebo Donic, které vás uvedou do světa soutěží na nejlepší možné úrovni. 

Tenisové vybavení a oblečení - pro začátečníky i profesionály 

Raketové sporty ve Sportanu jsou kategorií ideální jak pro lidi, kteří se touto disciplínou zabývají profesionálně, tak pro amatéry, kteří s tenisem nebo squashem teprve začínají. V naší nabídce najdete kompletní vybavení pro hraní tenisu. Například tenisové rakety Yonex jsou mimo jiné vybaveny technologií Aero Trench, díky níž je odpor vzduchu na raketě mnohem nižší než obvykle, což umožňuje rychlejší manévrování. Inovativní tvary hlavy zaručují nejlepší možný sweet spot, takže můžete mít lepší kontrolu nad míčem, aniž byste museli vynaložit větší úsilí. Ve Sportanu na vás čekají nejen rakety s vynikajícím napětím, ale také odolné tenisové míče potažené plstí nejvyšší kvality a tašky na přenášení vybavení. Některé z nich jsou malé, ideální pro jednu osobu. Některé z nich jsou malé a ideální pro jednu osobu, jiné pojmou mnoho raket, takže jsou ideální pro rodiny nebo trenéry. Některé modely mají navíc izolační přihrádky na mokré oblečení. 
 
A když už mluvíme o oblečení - hraje klíčovou roli v tom, jak se na kurtu cítíte. Se Sportanem se můžete oblékat pohodlně od hlavy až k patě. Nabízíme řadu tenisové obuvi pro každý povrch. Ať už hrajete na trávě, tvrdém povrchu nebo na travnatém hřišti, se Sportanem najdete dokonalou obuv, která tlumí vaše pohyby a zajistí vám pohodlí a bezpečí během zápasů. Boty kombinujte s ponožkami Sportano, abyste zajistili dobré proudění vzduchu k noze. V závislosti na tom, zda hrajete venku, nebo dáváte přednost hrám v hale, si u Sportana můžete pořídit šortky a trička, ale také kalhoty, mikiny, sukně nebo teplákové soupravy. Oblečení je odolné, prodyšné, termoaktivní a rychleschnoucí, navíc má prostorné kapsy na míče. Pocházejí od předních výrobců sportovního oblečení. 

Sady a příslušenství pro stolní tenis 

V kategorii raketových sportů ve Sportanu najdete také spoustu vybavení pro stolní tenis a ping-pong. Najdete zde nejen pálky a míčky na stolní tenis a tenis, ale také profesionální stoly, díky nimž si můžete vytvořit sportovní prostor u sebe doma. Rakety si můžete koupit samostatně nebo v pingpongových sadách s přiloženou sítí. Díky rozšiřitelné síti můžete hrát nejen na speciálních stolech, ale kdekoli se vám zachce. Pádla značek jako Donic se vyznačují ergonomickým tvarem, který umožňuje pohodlné ovládání pohybů a záběrů. Jsou různé, od dřevěných až po ty z uhlíkových vláken. Záleží jen na vás a vaší úrovni dovedností, který model si vyberete. Díky technologii Quick Rubber Change můžete snadno a rychle vyměnit gumu v raketě, kdykoli to budete potřebovat. 
 
Pingpongové míčky Sportano nabízejí široký výběr pro profesionály i amatéry. Ty označené třemi hvězdičkami se budou hodit při turnajích a soutěžích, ty se dvěma hvězdičkami budou ideální pro trénink a ty s jednou hvězdičkou lze použít při učení hry nebo pro rekreační hraní. Pro ochranu rakety a míčků se vyplatí zakoupit speciální potah z pevného materiálu se silným výpletem, který účinně ochrání pálku i míčky před poškozením. Ve Sportanu sázíme jen na ty nejlepší, zkušené značky, takže si můžete být jisti, že vaše vybavení i příslušenství pro stolní tenis bude té nejvyšší kvality. 

Nebo možná dýně? Podívejte se na nabídku Sportano  

Squash je halový sport, který je stále populárnější. Funguje obzvlášť dobře během chladných dnů a umožňuje vám zahřát se sportovní energií. V kategorii Raketové sporty máme vše, co potřebujete ke hře squashe na všech úrovních. Najdete zde rakety vynikající kvality, a to jak hliníkové pro začátečníky a rekreační hráče, tak grafitové pro profesionály. Jednotlivé modely se od sebe liší tvarem hlav, použitými technologiemi výroby a vyvážením. 
 
Squashové míče zahrnují široký výběr modelů pro hráče všech úrovní. Zde najdete kuličky s tečkami označujícími vlastnosti daného produktu. Žluté, červené a modré značení vám pomůže vybrat vybavení, které odpovídá vašim schopnostem. Squash je sport, který vyžaduje velmi energické pohyby, a proto squashová obuv hraje mimořádně důležitou roli. Ve Sportanu si koupíte pohodlnou, lehkou a neklouzavou obuv, která nezanechává stopy na povrchu kurtu ani při intenzivních hrách. Obuv tlumí nárazy a zajišťuje stabilitu a zároveň snižuje zatížení dolních končetin. Aby se zabránilo nadměrnému pocení nohou, používají se materiály propouštějící vzduch. 
 
Kromě raket, míčků a obuvi si ve Sportanu můžete zakoupit všechny prvky potřebné pro kompletní vybavení milovníka squashe. Určitě si prohlédněte naši nabídku tašek, batohů a obalů, které vám umožní nejen ochránit kvalitní vybavení, ale také pohodlně přepravovat oblečení a rakety na kurt. Obaly jsou vyrobeny z voděodolných materiálů a ochrání vaše rakety i v těch nejnáročnějších podmínkách. Díky prostorným taškám, jako jsou tyto od Babolatu, budete moci přepravovat nejen své squashové rakety, ale i rakety svých přátel. 

Základní vybavení a sady pro badminton a další raketové sporty 

Kromě již zmíněných sportů je v nabídce Sportano také vybavení pro badminton. Najdete zde rakety např. od světoznámé značky Yonex. Jsou vyrobeny z grafitu a uhlíkových vláken a každá řada je určena pro jiný typ hráče. Rakety Astrox jsou tedy vhodné pro tvrdé údery, rakety Nanoflare jsou určeny pro rychlé odskoky a rakety Voltric s třínapěťovou technologií umožňují ty nejsilnější údery. Kromě toho zde najdete široký výběr badmintonových raket - péřových i syntetických, se spolehlivou životností a působivou rychlostí letu. Mezi příslušenství patří rychleschnoucí a vodu absorbující ručníky, které si můžete vzít s sebou na trénink. 
 
V kategorii raketových sportů Sportano najdete také vybavení a příslušenství potřebné pro hru speedmintonu a padelu. Zakoupíte zde rakety nejvyšší kvality přizpůsobené různým úrovním pokročilosti hráčů, šipky Speeder, míčky a sady obsahující veškeré potřebné vybavení pro hru. Sportano vám umožní otevřít se novým zážitkům a poznat sporty, o kterých se v Polsku stále ještě málo mluví. 

Rozbalit popis Sbalit popis