Doručení zdarma při objednávce nad 999 Kč.

Doprava zdarma se nevztahuje na velkoobjemové zásilky.

Více o způsobech doručení
30 dní na vrácení od data doručení. Zjistěte, jak podat žádost o vrácení zboží
Většinu produktů odesíláme do 24 hodin.

Doba vyřízení objednávky se může lišit v závislosti na dostupnosti produktu a zvoleném způsobu doručení.

Zjistěte si podrobné informace
Nav switch

Zadejte hledané slovo a zobrazí se návrhy.

Bojová umění

Bojové sporty na nejvyšší úrovni se Sportano.cz

Bojová umění mají mnoho druhů a kategorií. Mezi nejoblíbenější patří box, MMA, karate nebo taekwondo. V nabídce Sportano.cz najdete oblečení a vybavení pro bojové sporty od nejlepších značek. 

Nejlepší boxerské vybavení a příslušenství 

Ve Sportano.cz nabízíme nejlepší boxerské vybavení: skvělé příslušenství a správné oblečení. Široká nabídka nejlepších rukavic světových značek, jako jsou Everlast, Bushido nebo adidas, které používají profesionálové, vám umožní najít dokonale padnoucí pár. Chrániče, stabilizátory a elastické bandáže od společností MANTO a Ground Game ochrání před zraněními a úrazy. A díky velkému výběru oblečení Nike a Pitbull West Coast budete při tréninku vypadat a cítit se pohodlně. Doplňkovým vybavením budou kvalitní tašky a grufy pro použití v profesionálních i domácích podmínkách.

Tréninkové vybavení pro MMA: volba pro Sportano 

Správné vybavení pro MMA je nezbytné pro kvalitní trénink a účast na soutěžích. V nabídce Sportano.cz najdete chrániče, tílka, šortky nebo legíny z prodyšných, pružných materiálů a v různých barvách. Ploché a pružné švy, které jsou v nich použity, vytvářejí přizpůsobený střih, ideální pro intenzivní cvičení. Velký výběr podložek a stabilizátorů z vysoce kvalitní pěny zajišťuje, že zůstanou na svém místě. Rukavice s technologií EverCOOL ochrání vaše ruce a zároveň je udrží ve správné teplotě. 

Východní bojová umění: vybavení a příslušenství pro cvičení 

Východní bojová umění vyžadují oblečení a doplňky ušlechtilého střihu a z ušlechtilých materiálů. Každý obor má přece svou vlastní historii, kulturu a tradici. Kromě pohodlí je důležitý také vzhled a střih. Na Sportano.cz najdete produkty nejlepších značek pro karate, teakwondo nebo judo.  

Tréninková sada karate

Karategi neboli kimono je základním vybavením každého sportovce, a to jak při tréninku, tak při soutěžích. V nabídce společnosti Sportano.cz najdete ty nejlepší výrobky z lehkých a vzdušných materiálů. Jsou vhodné pro všechny styly karate: kyokushin, oyama nebo shotokan. Zajišťují náležité pohodlí a volnost i při nejdynamičtějších a nejnáročnějších pohybech. Vyberete si také odolný opasek v barvě odpovídající vaší úrovni pokročilosti. Většina z nich je schválena Světovou federací karate WKF. Do zbývajícího příslušenství jsme zařadili všechny výrobky zajišťující bezpečnost: rukavice, chrániče kolen, chrániče nohou a zubů. 

Oblečení a vybavení pro judo 

Judo je také víc než jen fyzické cvičení. Toto japonské bojové umění ho kombinuje s mentálním tréninkem a sebekázní. Za zmínku stojí, že již v 50. letech 20. století ji praktikovalo více než 6 milionů lidí na celém světě. Proto judo vyžaduje vhodné a elegantní oblečení, hodné jeho tradice. Na Sportano.cz nabízíme elegantní a odolné oblečení na judo s pevnou vazbou. Množství velikostí umožní přizpůsobit se závodníkům s jakoukoli stavbou těla. Za návrhy judo jsou zodpovědní specialisté na tuto disciplínu, mimo jiné Maksymilian Wiśniewski, několikanásobný mistr Evropy v BJJ GI. Výstroj doplní kvalitní opasky v různých barvách a doplňky, jako jsou gripy, žíněnky na judo nebo žabky.  

Taekwondo oblečení a doplňky 

Korejské teakwondo je jedním z nejpopulárnějších olympijských bojových umění. Kromě techniky vyžaduje také dodržování etických zásad a složení přísahy ITF Teakwon-Do. Vyznačuje se velkým počtem kopů a otoček, takže oblečení pro teakwondo musí být správně uzpůsobené a odolné. Sportano.cz nabízí široký výběr doboků od několika špičkových značek. Klasicky se skládají ze tří částí: mikiny, kalhot a pásku. Upozorňujeme, že u některých modelů se pásek prodává samostatně. Samozřejmě je najdete i v této sekci. A také všechny chrániče různých částí těla a dalších prvků výstroje jezdce. 

Jujitsu: nejlepší vybavení a příslušenství   

Jujitsu je bojové umění, které vzniklo v Japonsku, ale dnes se dočkalo mnoha různých variant. Včetně velmi populárního brazilského jiu jitsu. V nabídce Sportano.cz najdete bez ohledu na rozmanitost vysoce kvalitní oblečení a doplňky. Značky jako Bushido nebo Ground Game mají s jejich výrobou bohaté zkušenosti, takže poskytují odolné oblečení pro trénink i pro soutěže. Díky šňůrkám se přizpůsobí každé postavě a nohavice jsou v oblasti rozkroku a kolen řádně vyztužené. Kimona jsou vyrobena z materiálů jako Pearl Weave s gramáží 350 g/m2. Sportano.cz nabízí také opasky na jujitsu a další potřebné příslušenství.  

Šermířské soupravy v obchodě Sportano 

Šermířská výstroj se skládá z mnoha prvků, z nichž každý musí být v souladu s ostatními. Jedná se o velmi náročnou disciplínu, a proto záleží na každém detailu. Nabídka Sportano.cz zahrnuje mikiny a kalhoty tvořící sadu. Jsou k dispozici v různých velikostech, pro praváky i leváky, a jejich materiály vykazují dobrou roztažitelnost a tlumení nárazů. K dalším nezbytnostem patří kvalitní masky pro ochranu hlavy a rukavice pro pohodlí, cit a přesnost. Sportano.cz nabízí také široký výběr zbraní pro šerm: šavle, světlice a meče. To vše je doplněno speciálním příslušenstvím, které usnadňuje přenášení a skladování vybavení. 

Rozbalit popis Sbalit popis